januar 08, 2007

 

Solstrålehistorie: Groft overfald på familiefar forhindret af forbipasserende

Hvis du får en fejlmeddelelse, eller siden ikke vises korrekt så genindlæs siden ved at trykke på F5 eller på knappen opdater én eller flere gange. Siden er stadigvæk under angreb formentlig fra Ungdomshusets venner.

Odense 4 januar 2006:

Da en 42-årige familiefar der i selskab med hans 3 børn var på vej til biografen i Odense Banegaardscenter blev overfaldet af tre andengenerations indvandrere blev der straks slået alarm fra en vaks forbipasserende der placerede sig nogle meter væk fra overfaldststedet hvorefter han højlydt begyndte at råbe overfald, hjælp hjælp, en mand bliver overfaldet.

Hans nødrøb blev opfanget og gentaget af andre forbipasserende der også begyndte at råbe, og nogle mænd begav sig målvbevist hen til åstedet hvor der allerede havde dannet sig en kødrand af tilskuere, der råbte i kor at det skulle holde op.

Så snart det gik op for de tre indvandrere at de havde vakt hele Banegaardcenterets opmærksomhed slap de straks deres offer, og mens de råbte til hinanden på arabisk brød de gennem menneskemuren og tog benene på nakken mod udgangen.

Et par sportstrænede fynske ungerssvende satte dog straks forfølgelsen ind og inhentede de tre unge indvandrere. Efter et kort håndgemæng hvor en af overfaldsmændenen så ud til at ville trække en kniv op af inderlommen blev der gjort kort proces. De fynske hædersmænd der nu have fået selskab af andre forargede borgere var nu så stor en overmagt, at de tre overfaldsmænd endte med at ligge med ansigterne ned på fortovet, hvor de blev holdt fast af de modige Odenseanere indtil politiet dukkede op efter et par minutter, og lagde overfaldsmændene i håndjern og transporterede dem til Odense arrest.

Chefkriminalinspektør John Jakobsen kunne lidt senere fortælle vores reporter at de tre ville blive sigtet efter den særlige lov pragraf i straffeloven der omhandler vold på særlig udsatte offentlige områder, der har en strafferamme på op til 10 år.

Han roste samtidigt de vakse Odenseborgeres indsats, og fremhævede at takke være et stort antal vidner til optrinnet der omgående havde meldt sig hos politiet ville der ikke være nogen problemer med at få gerningsmændene dømt. En af gerningsmændene viste sig ikke at være dansk statsborger, og fra politianklager Jacob Beyer forlyder det at han formentlig vil blive krævet udvist af Danmark for bestændig. De to andre er i forvejen kendt hos politiet for vold og anden kriminalitet og kan regne med et langt opholdt bag tremmerne i den specielt sikrede afdeling for kriminelle indvandrere.

Ja sådan burde historien have set ud, men som den opmærksomme læser allerede havde gættet er ovenstående desværre det pure opspind .

Herned kan du læse hvad der skete i virkeligheden

Fyens Stifsttidende 4 januar 2006

Familiefar overfaldet efter biograftur

Af Jørgen Volmer

ODENSE: Han virker stadig en smule rystet, selv om der normalt skal en del til at chokere den 42-årige Kevin T. fra Sunderland.

Det, der skulle have været en af de sidste aftener med hans tre børn her i landet, inden han skulle hjem til England, blev på splitsekunder forvandlet til hæslige voldsscener med skrigende børn og voksne.

På vej ned ad trappen fra Bio Citys foyer i Odense Banegård Center blev han tirsdag aften overfaldet af en ung indvandrer, som nu er sigtet for vold.

Begyndte på toilettet Kevin T. fortæller:

- Det begynder, da jeg skal med min søn på toilettet efter filmen. Her møder jeg tre unge mænd, hvoraf især den ene antaster mig og spørger, om jeg har problemer med krigen. Da han forstår, jeg var englænder, siger han, at jeg skal tage hjem.

Den unge mand, der provokerer englænderen, er arabisk af udseende, vurderer Kevin T.

- Ude i foyeren kommer han igen og siger en masse til mig og vil trække mig med ud for "at tale med mig."

Jeg siger, at vi ikke har noget at snakke om, og at jeg bare vil hjem med mine børn.

Overfaldet på trappen

Derpå går Kevin T. ned ad trappen. De to mindste, en pige på ni og en dreng på 11 år har han foran sig, mens det største barn, en datter på 14 går skråt bag ham. Da han mangler få trin på trappen, kommer den unge indvandrer pludselig buldrende ned ad trappen og kaster sig op på ryggen af ham.

Kevin T. der er indfødt (= hvid) Englander med bopæl i Sutherland og af hensyn til sine børn der bor hos deres danske mor ikke ønsker sit efternavn i avisen børn fortæller:

Han tager en arm om halsen på mig og slår mig en gang i hovedet, inden jeg får fat i hans arm. Samtidig får en af hans venner, som tilsyneladende er dansk, fat i ham og holder ham tilbage.

Klokken er omkring 21:00 og et stort antal mennesker (mindst 20-30) hvoraf en del står i kø for at købe biografbillet overværer overfaldet men ingen tør sige noget eller griber ind.

Datteren derkun er 14 år gammel løber ned til banegårdshallen hvorfra hun ringer til odense Politi, hvilket hun ikke får meget ud af i første omgang. Politiet forlanger at depersonligt skal stille ned på hvis de vil anmelde overfaldet. Men de tør ikke forlade banegaards centeret af angst for de tre overfaldsmænd og eventuelle andre smasvorne, så Kevin T ringer selv til sin nuværende danske kæreste der ringer til politiet, og endelige vågner de fynske ordenshåndhævere (håndhævere !?)

Kevin T.:

Jeg synes alligevel, der går alt for lang tid, inden politiet kommer. Imens er de tre der hele tiden, og de truer mine tre børn. De siger, at hvis vi ringer til politiet, så henter de hele deres familie og kommer efter os. Det var meget ubehageligt, børnene var meget bange. Da politiet endelig kommer, undskylder betjenten forsinkelsen, som skyldes, at de har været ude til en brand i Vollsmose...

Men hvis man nu tror at politiet rykker ud omgående og kommer den lille familie til undsætning, så tror man forkert.

De heltemodige Fynske betjente tør ikke rykke ud før de får mere opbakning så der går yderlige 10 / 15 minutter inden de ankommer. Derefter går de i selskab med Kevin T. op til sal 3 i biografen. Fimen bliver stoppet og lyset bliver tændt. Kevin T. udpeger de tre gerningsmænd for politiet.

Kevin T.:

Ham, der overfaldt mig, rejser sig straks, da han ser politiet. Det var som om, han godt vidste, det var slut nu.


En anden solstråle historie:

En dansk blogger hjemmeside bliver udsat for omfattende angreb fra Ungdomshusets venner i hele Europa, bl.a. Østrig og Holland. Hjemmsiden bukker til sidst under for Dos (Denial of Service) angrebene.

Den uforfærdede forfulgte forfatter opretter straks en ny hjemmeside, der imidler tid efter kort tid også bliver nedlagt af rødfscisterne.

Den samme skæbne overgår nogle andre hjemmesider.

Da det går op for de andre danske bloggere at ytringsfriheden er i fare, rejser der sig straks en storm af protest.

Selv de bloggere der normalt er skeptiske over for den politisk ukorrekte hjemmesideindehaver, der blandt andet har forsvaret forfulgte revisionister, tilføjer omgående de to hjemmeside adresser http://blog.balder.org og http://blog.balderberg.org til deres blogroll / link samling, selv enkelte politiske modstandere deltager i aktionen.

Som en af de socialistiske bloggere udtaler til vores korrespondent:

Jeg er lodret uenig med utrolig meget af det ham "Balder" skriver, men jeg vil forsvare hans ret til at sige sin mening til min død. At jeg derved risikerer at blive uvenner med mine egne regner jeg i den forbindelse for ret uvæsentlig.

Det er jo princippet det gælder, og hvor ville vi være hvis vi tolererede den slags? I dag er det en Pianist eller en højreblogger, i morgen er det måske nogle nazi-aktivister der nedlægger en af vores blogs. Jeg synes vi sla være solidariske når det gælder grundlæggende værdier så som ytringsfriheden, og muligheden for at ytre sig.

En højreblogger udtaler:

Tja. Jeg er ikke videre begejstret for Balder og hans outfit.

Jeg bryder mig hverken om hans sprogbrug eller de tilløb til antisemitisme som jeg ser på denne side, og jeg synes det er væmmeligt at han linker til et stort udvalg af nazistiske og revisionistiske hjemmesider.

Men for at anarkisterne ikke skal sejre har jeg spurgt ham om jeg måtte publicere nogle af hans skriverier på min egen blog, og så længe hans blog er ned kan han sende nye indlæg til mig.

Kun ved at stå sammen mod sådanne angreb og den undergravelse af ytringsfriheden de i virkeligheden fører med sig kan vi komme dette uvæsen til livs. I dag er det Balder og hans tvivlsomme kumpaner der er ofret, i morgen er det en af os andre.

En anden blogger siger:

Jeg kan se siden stadigvæk er under pres. Derfor når jeg opdager at er en ny melding når bloggen virker, kopierer jeg den straks til min egen blog. Selvfølgelig gør jeg da klart og med store bogstaver opmærksom på at det er Balders historie og meninger og ikke mine egne meninger det drejer sig om her.

Tja.. Lige som den første solstråle historie, er det desværre næsten også kun fri fantasi.

Men tak for den støtte jeg trods alt får af nogle..

Balder


Comments: Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?