januar 25, 2007

 

Italiens Justitsminister Clemente Mastella vil gøre holocaust-benægtelse til en forbrydelse

Frit efter European Jewish Press

Justitsminister Clemente Mastella fortalte i fredags at kabinettet ville diskutere den nye lov først i næste uge.

Clemente Mastella - End of Free Speech in Italy
Clemente Mastella
Står parat til at begrænse din ytringsfrihed
Italiansk Justits Minister Clemente Mastella:
"Denne lovgivning vil gøre holocaust-benægtelse til en forbrydelse".

Den tysk / jødiske justitsminister Brigitte Zypries havde stillet forslaget om at gøre holocaust-benægtelse til en forbrydelse i hele EU under et uformelt møde i Dresden (!) mellem indenrigs og justitsministre fra EU.

"Denne lovgivning vil gøre holocaust-benægtelse til en forbrydelse" sagde Mastella, der håber på bred støtte fra partierne for sit forslag.

Italiens største jødiske forening: Sammenslutningen Af Jødiske Samfund havde også ønsket loven.

Tidligere forsøg på at lave fællesstandarder for holocaust-benægtelse og andre xenofobiske angreb blev blokeret af Italien, men Zypries sagde sidste uge at Prodis regering der har afløst Silvio Berlusconis konservative regering havde opgivet sin modstand efter valget i april.

Bland EU staterne er der love mod benægtelse af mordet på seks millioner Jøder begået af nazisterne under anden verdenskrig findes i Østrig, Belgien, Frankrig, Tyskland og Spanien.

Mere hos European Jewish Press: Minister: Italy to make Holocaust denial a crime

 


Selvfølgelig ønsker Frau Zypries også den allebedste beskyttelse for de muhamedanske medborgere mod den farlige oprindelige befolkning, ganske som Hr. Job Cohen i Amsterdam. Var det ikke Kamal Quereshi der ville lave et fælles jødisk muhamedansk front med Lord Janner fra Storbritanien mod den racistiske xenofobiske og antisemitiske urbefolkning?

Ros til Zypries fra Islam Online: German Muslims Suffer Religious Discrimination (Zypries ønskede en lov vedtaget der forbyder diskrimination mod minoriteter i Tyskland)

Stadigvæk ikke overbevist om faren fra den politiske Judaisme?

Europa som Judeokrati?
Tysk - jødisk Justitsminister - Europa som Judeokrati?
Brigitte Zypries
Tysk /jødisk Justitsminister

Parat til at begrænse din ytringsfrihed.
Er du parat til at afgive den?

For travlt med muslimer og den islamistiske fare for at se hvad der ellers sker rund om kring? Denial? Benægtelse? Rådvildhed?

Jeg fortæller det bare, så det vil blive sværrere i fremtiden at sige: "Wir haben es nicht gewußt"

Og for at folk til den tid ikke skal kradse sig i hovedet og spørge, "hvor kommer antisemitismen fra?"

De tog såmænd bare vores ytringsfrihed lille Claus, og fik indført blåt og gult stemplet skiveskåret kosher historieundervisning i skolerne.

Det er der nogle der har lidt svært ved at glemme Claus... Her er din Halalsmurte madpakke så du ikke får tæv i skolen igen...

Man kan så håbe på det ikke kommer så vidt, og man kan tro på at det ikke vedkommer en fordi man synes at Jøder er verdens bedste mennesker og Israel er vores nærmeste allierede.

Man kan også argumentere for at det ikke er Jøder der vedtager disse love, og det kan man have delvis ret i.

Det kan dog ikke skjule det faktum at sådanne love så godt som altid bliver foreslået på jødisk opfordring og under stor jødisk pression.

Laurent Fabius - Fransk indenrigsminister der vedtog den berygtede Fabius-Gayssot act
Laurent Fabius


I Frankrig er det (lige som i England) den efter jødiske ønsker forfattede og vedtagne Fabius-Gayssot lov fra 13 juli 1990 fremstillet under kyndig vejledning af rabbineren Sirat, lagt frem af det kommunistiske parlaments-medlem Gayssot og vedtaget af den jødiske statsminister Laurent Fabius som de dissidenter forfølges med. (et års fængsel og kr 33.000 i bøde + "erstatning til ofrene").

Ikke kun i Tyskland, men nu også i Italien hvor den nye kommunistiske statsleder eurokraten Romano Prodi åbenbart synes det er belejliget at slå en handel af med jøderne, eller også synes han bare at det vil sætte ham i stand til at lukke munden på nogle flere politiske modstandere.

Svært at forstå Jøderne *

Jeg har bare svært ved at forstå Jøderne i det der. I Tyskland har man de skrappeste holocaust-benægterlove, men den eneste levedygtige voksende halv-nazistiske bevægelse i hele verden. Når holocaust bliver tabuområde, så vil der stadigvæk være mange måder at genere jøder på, for man vil vel næppe kunne forbyde al forskning i resten af de emner der kunne vise sig at blive pinlige for jøderne, og der er rigeligt at tage af. Desuden vil frustrationen kunne finde en udvej i kampen mod Israel der i forvejen står svagere og svagere politisk set hos både befolkninger og regeringer i Europa.

At prøve på at lægge låg på holocaustdebatten på denne måde vil være det samme som at åbne en pandoras æske af uheldige konsekvenser for Jøder i det meste af verden.

Så om man bare synes ytringsfrihed er det højeste gode eller bare vil Jøderne det bedst, så giver man altså sin mening til kende om det her inden det er for sent.

Hvis ikke der bliver skabt lidt blæst om det bliver det bare endnu en af de nærmest administrative indgreb man lusker igennem på en mørk nat.

Lad dem ikke fratage dig din fødselsret og din fædre arv for en skål linser!

*)den organiserede Jødedom
ID 2007-01-25 ?p=187

Comments: Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?