januar 30, 2007

 

Danskere overfalder da Jøder, Bøsser og Indvandrere eller hvad?

danskere-overfalder-da-joeder-boesser-og-indvandrere-eller-hvad

DR TV Avisen 28 januar 2007 kl. 21:00

Et indslag om et stigende antal overfald på... minoritetsgrupper, navnlig bøsser, jøder og indvandrere.

Hele programmet afvikles på en måde der helt bevidst både i form og indhold antyder at her drejer det sig om et højrefløjsproblem.

Ingen af de interviewede, hverken Jacques Blum (Jøde) eller Simon Emil Ammitzbøll (Bøsse) gør noget for at afkræfte programværternes uudtalte men dog helt klare påstand om at det handler om ekstremistiske danskere på den ene side, og forfulgte Jøder, Bøsser og Indvandrere på den anden side.

Er der nogen der er i tvivl om at 95 % af de bemeldte overfald på bøsser og Jøder udføres af muhamedanske indvandrere, og ikke af danskere af nogen art?

Er der nogen der er i tvivl om at racistiske overfald på danskere begået af indvandrere er en hel del gange højere end det modsatte?

Intet i programmet afspejler denne virkelighed.

Tvært imod vises der et indslag hvor en gruppe muhamedanere tilsyneladende er i slagsmål med en gruppe danskere. Og ifølge DRs speak er det "muslimerne der er ofrene". Det er dog svært at afgøre ret meget ud fra de billeder, og DRs troværdighed strækker ikke til at jeg vil lade tvivlen komme DR til gode.

Nogle forvirrede klip hvor ordene "far", og "irakisk familie" bliver nævnt en del gange, selv om vi ser der er gang i en konfrontation mellem to voksne tæskehold.

Blodofferet på Njalsgade

 

En lille spøg på en tom byggegrund rangerer nu under "overgreb på muslimer"

Så er DR gået tør for gode højrefløjshistorier historier, og nævner nu blodsofferet på Njalsgade som et "overgreb på muslimer". Man aner desperationen for noget virkelig højrefløjsvold hos DR demagogerne.

Muslimske gravpladser bliver smadret.... kværner DR speaket videre, men der nævnes intet om at kristne gravpladser også har været udsat for hærværk. Det kører videre med "bøssepar bliver slået ned" og "Jøder bli ver overfaldet" på gaden.

Bøssedirektøren afdeling Hate Crimes Kim Foss Lund snakker om lavere tolerance og en mindre "mangfoldighedsrespekt" i samfundet, og har vist glemt de nyeste landvindinger i forbindelse med adoption befrugtning og sådan lidt.

Heller ikke han kommer nærmere ind på gerningsmændene.

Så er det Jacques Blum der ikke kan tage kalot på udenfor synagogen.

Speak igen med PET og alarmerende tal:

Nu kommer den gamle smøre om "Hate Crimes" der skal indberettes og politiets efterretningstjenesters berømte rapporter bliver igen citeret, uden forklaring på hvem der nu egentlig er den store skurk i alle disse "Hate Crimes", og hvad disse statistikker egentlig udtrykker.

Nu hedder det pludseligt helt officielt "Hate Crime", og det bliver endda udtalt med en vel-imiteret angelsaksisk accent.

Det lyder også mere fint end det ville gøre på dansk.

Så kommer Lene Espersen og plaprer lidt i øst og vest om registrering og "særligt udsatte grupper".
[Hvad med SIAD medlemmerne f.eks.? Lene; gå hjem og pas dine børn, og vig pladsen for en der gider opretholde grundloven og sikre vores frihedsrettigheder og sikkerhed.]

Bøssen Simon Ammizbøll (R) vil også have lov til at blive betragtet som offer for "Hate Crime", og det kan jeg godt følge ham i.

Men jeg kan ikke følge ham i når han et øjeblik efter tilsyneladende kun vil lade sådanne rettigheder tilfalde "minoriteter".

Så tolker både DR manden og Simon Emil Ammitzbøll Jacques Blums udtalelser som om Blum har foreslået at man selv om minoritet, kunne bidrage til freden ved at holde lav profil, og ikke gå med kalot eller jødestjerne osv. DR manden må hedde Anders Bech-Jessen

Men det sagde Jacques Blum jo slet ikke; han og de andre Jøder følte sig nødt til at gøre det for ikke at få tæsk, hvilket er noget helt andet.

Men for Simon Emil er det en anledning til at vise sig fra sin mandhaftige side (om jeg så må sige) og bedyrer at det ikke burde være sådan og at alle burde kunne være frit i samfundet uden at blive generet osv. Det er jeg helt sikker på at Jacques Blum vil give ham fuldstændigt ret i, og det gør jeg bestemt også.

Ordet indvandrer er i hele udsendelsen kun brugt til at benævne OFRE .

Læs eller se programmet. (Linket holder nok kun en uge)


Uriasposten har en flot rapport om udsendelsen

Hvordan Urias så hurtigt har skruet det sammen slår mig med forbavselse og beundring...

Kim har som sædvanligt udformet en mere overskuelig og systematisk kritik af programmet.
Det er rart at der er nogle der har evnen og viljen til at sætte tingene på en matematisk overskuelig formel
Læs det hos Uriasposten hvis du ikke allerede har gjort det. "Flere hadske overfald mod mindretal" - Tre usandheder på fem ord.


29 januar 2007 Jyllands Posten lirer bevidstløs af fra det ligeså bevidstløse Ritzau. Hvorfor ikke en tur forbi blogsene for lige at få lidt mere ud af denne historie JP. Ok de kan da i det mindste bruge et dansk ord i stedet for "Hate Crime".
Jyllands Posten:Flere hadeforbrydelser mod minoriteter


Min indskyldelse efter at have set programmet var en stor lyst til at klage et eller andet sted over alle mulige usandfærdige udtalelser eller antydninger af danskernes enorme racisme, der ikke bliver støttet af noget som helst talmateriale, snart tvært imod.

Er danskernes, og navnlig højrefløjens vold en ny form for hvad man i Tyskland kalder Offenkundigkeit?

Danskerne og højrefløjen er voldelige racister, det ved alle? Noget der ikke skal bevises eller sandsynliggøres?

Er det sådan vi skal have det?

ID 2007-01-28 ?p=189

Hatespeech fra DR

 

Comments: Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?