januar 03, 2007

 

Autonomt hackerangreb mod Balder.org website ned

Balder Org har været Off Line i nogle dage. Nu viser det sig på trods af tidligere meddelelser, at der har været et hackerangreb alligevel. Eller rettere sagt der har været flere problemer, af hvilke DoS angrebet var ét. (DoS = Denial of Service; populært sagt oversvømmes hjemmesiden med forespørgsler der får systemet til at gå ned)

Oversigtsbillede - Autonom Führer
Moses H's Korstog Nørrebro 2002

Måske har de røde følt sig provokeret af Balders praleri over aldrig at have været hacket, for jeg mener ikke der er publiceret nogen specielt afslørende billeder herfra i forbindelsen med Ungdomshuset for nyligt, hvilket tilsyneladende har fået deres pis i kog.

Læs evt. mere om hacker angrebene på Balder Blog:

Venstreorienterede hackere har nedlagt hjemmesider | Desperate Rødfascister provokerer Dansk Front og Nazisterne fra DNSB

Derfor denne nye backup side; spejlsiden http://balderberg.org og http://blog.balderberg.org

Jeg vil lade dette nye site være tilgængeligt et lille stykke tid, men meningen er at dette site skal lukkes for publikum, og kun bruges i tilfælde af balder.org og blog.balder.org ikke er tilgængelige.

Jeg vil forsøge at holde spejlsiden balderberg.org og blog.balderberg.org opdateret for alle eventualiteter, men i det mindste vil der være en kommunikationskanal hvis balder.org igen af en eller anden grund skulle være ud af æteren.

Balder giver ikke efter for den røde terror mod ytringsfriheden !

GET /dont_fucking_show_photos_of_our_people HTTP/1.1

Autonom med Tors Hammer om Halsen Moses H's Korstog Nørrebro 2002

Var et af sporene efter hackerne..

Tilsyneladende er man bange for nogle billeder..

Patrioter der ligger inde med flere af de billeder som rødfascisterne gør sig så store anstrengelser for at få af vejen, bedes venligst sende dem til Balder.

Læs evt. på Balderberg Blog:Velkommen til Balderberg Blog og snart farvel til Ungdomshuset

Alle patrioter, korsfarere og liguisterfascister ønskes fortsat et godt nytår!

Og alle der linker til http://balder.org eller http://blog.balder.org bedes om at indsætte et link til spejlsiden også, så fremtidige kommunist- eller muhamedaner angreb får så lidt gennemslagskraft som overhovedet muligt.

http://balderorg.wordpress.com/ (Pt. 18 jan mest pålideligt men også under angreb)

http://balderberg.org/

http://blog.balderberg.org/

Opdatering 5 januar 2007

Men hermed er problemerne ikke overstået.

Autonom Ballademager Farlig Moses H's Korstog Nørrebro 2002

Den nye spejlside balderberg.org / blog er allerede lagt ned, og også denne side (Balder.org) er stadigvæk under angreb.

Dog har udbyderen sat visse bremser på, så den helt store skadevirkning måske kan undgås, men det går ind imellem lidt langsomt.

Det overvejes nu at flytte siden til en udbyder der er bedre garderet mod DoS angreb, men det kommer jo til at koste noget mere. Indtil nu har jeg altid betalt det hele selv, men nu begynder det at knibe.

Hvis der er nogen der vil yde et lille bidrag ville det falde et meget tørt sted. Pengene skal bruges til et webhotel der er sikret mod DoS angreb, og det koster desværre en hel del mere end min nuværende budget udbydere.

Udover det finansielle sætter jeg muligvis liv og helbred på spil, for rødfascisterne viger ikke tilbage for angreb på private hjem eller overfald på åben gade. Men jeg har det sådan at jo mere jeg bliver udsat for den slags jo mere opsat bliver jeg til ikke at lade mig kue, selv om Politiets opbakning i nogle tilfælde består i at sigte en for "gadeuorden", når man som det skete for mig blev angrebet af en rødfascist mens jeg var under "politibeskyttelse" i et afspærret område.

Ja sådan fungerer det danske politi og retsvæsen, som flere og flere vel er blevet klar over efter Ungdomshusets brostenskamp med politiet. Ved at slå på siddende demonstranter har disse panserbasser så samtidigt opnået at de ved den kommende krig på Nørrebro bliver nødt til at fare fre med lempe, for ikke at få rødfascisternes parlamentariske bagmænd på nakken...

Moses H's Korstog Nørrebro

Rødfascisterne kan slippe afsted med hvad som helst, demonstrere og odelægge overfalde folk, og der sker dem intet. Selvtægt er snart den eneste mulighed der overlades til danskeren. På alarmcentralen sjofler man folk og lægger røret på når der står en idiot undenfor og beskyder ens hus med et jagtgevær, og politiet er 20 minutter om at komme en familiefar der er gået i biografen med sine børn til undsætning, da han bliver udsat for en indvandrerbandes overfald på Odense Banegård, selv om Politigården kun ligger på to minutters gang fra åstedet...

Vi får se. Dem der vil støtte op om denne forfulgte hjemmeside kunne måske lægge nogle af de billeder de røde er så sure over på deres egne hjemmesider.

I er velkomne til at kopiere dem, se efter under menuen "rødfascisterne" på forsiden af balder.org, under menuen demonstrationer og på galleriet Moses Hansen på Nørrebro, derudover er dervel lidt hist og pist på Balder siderne og bloggen.

Det er mit håb at billederne vil kunne bruges til at identificere voldsmænd m/k ved de nylige og de kommende Nørrebro-uroligheder.

Til de rigtig modige: send mig en mail, eller læg en kommentar, så får I samtlige billeder af alle de rødfascister der findes på siderne i en zip fil, enten via en mail eller et download link.

Tilbuddet gælder kun kendte højrebloggere og andre der kan godtgøre at de ikke arbejder for den rødfascistiske mafia.


Comments: Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?